Grunner til å velge å bruke Bagasse kaffekopper og kaffekopplokk.

Denne artikkelen vil diskutere hvorfor du skal brukebagasse kopper;

1. Hjelp miljøet.

Vær en ansvarlig bedriftseier og gjør alt du kan for å hjelpe miljøet.Alle produktene vi leverer er laget av landbrukshalm som råmateriale, inkludert bagassemasse, bambusmasse, sivmasse, hvetehalmmasse, palmetremasse og annen årlig plantefiber.Tremasse kan også brukes som råmateriale for produksjon..

 3. Råmateriale Pulping2

2. lokk til bagasse kaffekopper er billigere enn du tror

Mange av våre kunder er i utgangspunktet motvillige til å bruke miljøvennligbagasse kaffekopplokk fordi de synes kostnadene er for høye.Hos Geotegrity tilbyr vi et stort utvalg av kostnadseffektive alternativer til konkurransedyktige priser.Vi samarbeider med deg for å tilby en løsning som passer for din bedrift.

 sukkerrør bagasse kopper

3. Kundene dine vil elske at du bidrar til å redusere deres karbonavtrykk

Forbrukere er i økende grad oppmerksomme på den negative effekten plast og andre materialer har på planeten vår.Media bombarderer forbrukere med sterke bevis på at plast tetter opp elver og hav.

 sukkerrør bagasse kopper med lokk

4. lokk på bagasse kaffekopper er i forkant av spillet

Det er ingen hemmelighet at regjeringen jobber med planer for å sikre at vi eliminerer plast fra emballasje.Ta handling nå, og bedriften din vil være i forkant.Dette vil gi deg mer tid til å sikre at du tar de riktige, informerte beslutningene for virksomheten din.

Fjernøsten·Geotegrityutviklet automatisk trimmerobot kan være nøyaktig utstyrt medSD-P09 energisparende produksjonsutstyr.Robotens dataprogramsystem kan være kompatibelt med hovedmaskinens dataprogramsystem.Dette for å sikre at funksjonen og bevegelsen til hovedmaskinen, roboten og trimmemaskinen er koordinert, produksjonen er trygg, produktkvaliteten er garantert og kvalifiseringsgraden når 99%, den daglige produksjonen er 100 000 stykker kaffekopper og 120 000 stykker lokk til kaffekopper.

 Robot Mål-1

5. Kvalitet

Våre bagasse-kaffekopplokk er sertifisert matsikkerhet, og komposterbare, og har også oppnådd sertifikater som SOP, ISO, BRC, BSCI og NSF sertifisert for fabrikk- og BPI, OK COMPOSTABLE, FDA, REACH og HOME COMPOSTABLE-sertifisert for produkter.Og den beste prisen, rask levering.

 


Innleggstid: Nov-04-2022